Apollonistis Forum Αρχική σελίδα
Σύνδεση Εγγραφή Συχνές Ερωτήσεις Κατάλογος Μελών Αναζήτηση Apollonistis Forum Αρχική σελίδα

Γιορταζουμε τα 5 χρόνια του φορουμ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Apollonistis Forum Αρχική σελίδα » Νεο φορουμ - Νεότερα & τεχνική υποστήριξη
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Web Master Apollonistis
Administrator

Ένταξη: 20 Φεβ 2005
Τόπος: Athens Greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 2:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Γιορταζουμε τα 5 χρόνια του φορουμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφια τον Φεβρουαριο κλεινουμε 5 χρόνια λειτουργιας του φορουμ μας και το γιορταζουμε!

Τον Φεβρουαριο του 2005 ξεκινησε αυτο το ταξιδι που προορισμο εχει να ΕΝΩΣΕΙ και να φερει κοντα ΟΛΟΥΣ τους Απολλωνιστες και φιλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σημερα 5 χρονια μετα ειμαστε πιο δυνατοι, ειμαστε ΕΔΩ και συνεχιζουμε για ενα καλυτερο ΚΟΙΝΟ αυριο.

Ο μηνας αυτος θα εχει πολλα νεα για το φορουμ μας.

Ξεκιναμε με την πρωτη ειδηση, το φορουμ μας στους επομενους μηνες (τον Απριλιο) θα αναβαθμιστει και για να γινει πιο γρηγορο, πιο ασφαλες και να για να προσφερει μια ακομη καλυτερη εμπειρια στα μελη και τους επισκεπτες του.

Για την ενημερωση σας τον Ιανουαριο 2010 το φορουμ ειχε 7,131 μοναδικους επισκεπτες απο ολο τον κοσμο. Νουμερο ρεκορ που γινεται ακομα σημαντικοτερο αν το συγκρινουμε με Ιανουαριο 2009 που ειχαμε 4,752 μοναδικους επισκεπτες.

Η τριτη ειδηση για σημερα ειναι η νεα κατηγορια που θα δημιουργηθει αμεσα με τιτλο "Club Κερκιδα" του Απολλωνα και στην οποια μπορουν να ενταχθουν ΟΣΟΙ θελουν και να γραφουν οτι θελουν για την καλυτερη οργανωση της κερκιδας μας.

Αυτα για τωρα και αναμεινατε στο ακουστικο σας για τα επομενα.

ΥΓ1 Οσοι εχουν το μερακι και τη διαθεση να ασχοληθουν και να προσφερουν στο φορουμ μπορουν να στελνουν ΠΜ στους Mods.

ΥΓ2 Να ευχαριστησουμε εδω ΟΛΟΥΣ σας για την μεχρι σημερα προσφορα στο κοινο μας χωρο και ευχομαστε να ειστε παντα δυνατοι και παντα κοντα για να συνεχισουμε στο μελλον. Για ΠΑΝΤΑ μαζι.

Απολλωνιστές γραφτείτε μέλη στο φόρουμ. Οι απόψεις σας είναι λιθαράκια για να ανέβει στο βάθρο του ο Απόλλων.
Στείλτε e-mail apollonistis@yahoo.com

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Web Master Apollonistis στις Κυρ Μάρ 14, 2010 6:35 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
blue
Moderator

Ένταξη: 02 Μάρ 2005
Τόπος: ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 2:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ....ΣΑΝ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2005....ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ....2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ....ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ....ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ....

ΥΓ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΠΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ...

Ακόμη και όταν πάνε όλα στραβά, χάσεις τη δουλειά σου, σε παρατήσει η φίλη σου, πάντα θα υπάρχει o απολλωνας που θα σου κάνει την καλύτερη παρέα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MAIK
Μέλος

Ένταξη: 11 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 7:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από 5 χρόνια προσπαθούσα να βρω κάτι στο internet που να έχει σχέση με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Ήταν μια μικρή παρέα από παιδιά που προσπαθούσαν να μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με την ομάδα
Όταν γίνεις μέλος αυτής της μικρής κοινωνίας και δεις την αγάπη που έχουν όλοι για την ομάδα δύσκολα φεύγεις .
Μου έχει γίνει η καθημερινή μου συνήθεια .
Χρόνια πολλά , τα καλλίτερα έρχονται .

Επιστροφή στην κορυφή
blue brigade
Βετεράνος*

Ένταξη: 23 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 10:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ωριαία μας συνήθεια γίνεται 5 χρονών! Χρόνια μας Πολλά!

Πριν 5 χρόνια ο web master άρχισε να μας ανοίγει κωδικούς. Προσωπικά τότε ήμουν ακόμη άσχετος από τέτοια πράγματα. Προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει. Ο Απόλλων ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και σίγουρα δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσε ένα μέσο να αλλάξει τα δεδομένα. Κι όμως τα άλλαξε.

Clint Eastwood
Επιστροφή στην κορυφή
ILIAS-PERISSOS
Μέλος

Ένταξη: 30 Ιούν 2005
Τόπος: ΠΕΡΙΣΣΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 10:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ.

minotaur
Moderator

Ένταξη: 26 Μάϊ 2005
Τόπος: Λαβύρινθος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 10:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν χθες μου φαίνεται, το 2000, μετά την οδυνηρή πτώση της ομάδας μας στην Β' Εθνική (που έμελλε να είναι και η αρχή μιας μεγάλης κατρακύλας), όταν ο Web, εγώ και ο Τάγκας, αποφασίσαμε να εκδώσουμε τον "Απολλωνιστή!", την πρώτη μετά από πολλά χρόνια έντυπη έκφραση του Απόλλωνα Σμύρνης.
Το 2005, ξεκίνησε το site/forum, ως ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας από το μεράκι του Web και όταν απέκτησα Internet, γράφτηκα αμέσως.
Ζωή να έχουμε, να είμαστε πάντα νέοι και έτοιμοι να προσφέρουμε στην ομάδα μας. Να έλθουν κι άλλα παιδιά μαζί μας, γεμάτα όρεξη και αγάπη για τον Απόλλωνα (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) και να γίνουν αύριο οι διάδοχοί μας.
Χρόνια μας πολλά και καλά!

Akis Mod
Moderator

Ένταξη: 03 Μάρ 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 12:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι και εγώ με την σειρά μου, δεν θα ξεχάσω εκείνες τις στιγμές, που μόλις ενημερώθηκα ό,τι επιτέλους έχουμε Site/Forum για την Απολλωνάρα μας, έσπευσα να βοηθήσω όσο μπορούσα.

Δυστηχώς και μετά από 5 χρόνια, δεν είμαι όσο "ενεργός χρήστης" θα ήθελα. Είμαι της άποψης, πως όλα ρόδα είναι, και θέλω να πιστεύω πως είμαι και πάλι κοντά σας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Apollonistis.com

«ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
koureasG1
Βετεράνος x1

Ένταξη: 18 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 1:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πανασχετος απο κομπιουτερ και ιντερνετ χαρη στο ΦΟΡΟΥΜ εκατσα και εμαθα πολλα πραγματα...
τωρα δεν μπορω αν δεν μπω τουλαχιστον 2 φορες την μερα να μαθω νεα για την ομαδα μου και να μιλησω με τα αδελφια μου...
ευχομαι να τα χιλιασουμε και να δουμε την ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας εκει που της αξιζει Very Happy Very Happy Very Happy
πολλα μπραβο σε ολους που εχουν βοηθησει σε αυτο και προπαντων στον νεοφω... Very Happy Very Happy Very Happy

Επιστροφή στην κορυφή
Aigina fans G1
Βετεράνος x1

Ένταξη: 29 Μάϊ 2009
Τόπος: αιγηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο σε οσους συνεβαλαν σ'αυτο το ιστοτοπο

Aris K
Moderator

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 1:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φορουμ μας αποτέλεσε στα χρόνια της κατρακύλας τον μοναδικό χώρο άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας όλων των Απολλωνιστών.

Με τα χρόνια μεγαλούργησε και πρόσφερε πάρα πολλά...
Στηρίχθηκε στην αλήθεια και υπήρξε δίκαιο.
Μπορώ να γράψω άπειρα που έχει προσφέρει όμως θα πω μόνο τούτο.

Αποτέλεσε ένα ισχυρότατο κατσαριδοκτόνο το οποίο μπορεί να μην τις εξαφάνισε όλες τις κατσαρίδες -καθότι όπως όλοι ξέρουμε αυτές έχουν απίστευτη ικανότητα στο να επιβιώνουν- όμως τις περιόρισε σε τεράστιο βαθμό. Wink

Υ.Γ. Τα εύσημα ανήκουν απόλυτα στον WEB o οποίος είναι και ο "πατέρας" του apollonistis.com

GeorgeBest
Βετεράνος*

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: APOLLO1890Ζurich-Munchen 1860.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 2:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ
ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ....
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ''apollonistis.com '' στον,
WEB MASTER TOY ''apollonistis.com''.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΕ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,
ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ/ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΗ Ο ''apollonistis.com''.
ΤΟΠΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ, ΑΡΑ ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ'',
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,
ΣΤΗΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ
ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΑΡΑ ''ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ''.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ [OΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ]
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
apollonistis.com DΙΜ.N.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
korres stelios
Βετεράνος x1

Ένταξη: 23 Απρ 2005
Τόπος: Nantes,France

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 4:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ύπαρξη του σαιτ και του φόρουμ για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο μάθημα...του πως η πίστη και η αγάπη κάποιων ανθρώπων, μπορούν να καταφέρουν πάρα πολλά κόντρα στο ρεύμα. Το ρεύμα τα τελευταία χρόνια ήταν η απαξίωση και η κατρακύλα του Απόλλωνα, όλο και πιο χαμηλά, στη γ'εθνική, που δεν είχε δει ποτέ στην ιστορία του ο σύλλογος και ακόμα πιο χαμηλά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Αντίθετο σ'αυτό το ρεύμα, ήταν το πείσμα κάποιων λίγων, μετρημένων ίσως στα δάχτυλα των δυο χεριών, που δεν δέχτηκαν ποτέ αυτή την πραγματικότητα και προσπάθησαν με τις λιγοστές τους δυνάμεις να το αναστρέψουν με κάθε τρόπο κόντρα στη λογική. Σαν ένα ρυάκι να πηγαίνει κόντρα σε ένα ποτάμι...Αθεράπευτα ρομαντικοί? Στον κόσμο τους? Κι όμως το ρυάκι αυτό συνεχίζει να ρέει και να γίνεται πιο δυνατό. Και μας κάνει να πιστεύουμε οτι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Είμαστε λίγοι μα, δε μασάμε, Απολλωνάρα μου, πολύ σε αγαπάμε. Αυτοί ήμασταν πάντα, απλώς τώρα δεν είμαστε πλέον λίγοι, αλλά γινόμαστε όλο και περισσότεροι...ποιος θα το περίμενε στα χρόνια της β'εθνικής ή ακόμα και της α', ότι ο Απόλλων θα έπαιζε με 500 και 600 φιλάθλους του σε εκτός έδρας παιχνίδι, όπως συμβαίνει φέτος στα ερασιτεχνικά? Η συσπείρωση του κόσμου του Απόλλωνα είναι σε ένα βαθμό αποτέλεσμα και του φόρουμ, αλλά ιδιαίτερα της αγάπης και της πίστης αυτών των λίγων που δεν συμβιβάστηκαν με την πραγματικότητα.

Δεν θα ξεχάσω το τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον web, πριν κάποια χρόνια κι όταν είχα κόψει το γήπεδο μετά τη β'εθνική και τον τρόπο με τον οποίο με βρήκε. Όταν γράφτηκα στο φόρουμ, αριθμούσε λιγότερα από 50 μέλη. Ελάχιστα ποστς τον πρώτο καιρό. Πολλή απελπισία. Άλλα πάντα κοντά στον Απόλλωνα. Ελπίδες, αγωνία και αδικία. Και με τον καιρό, αυτά άλλαξαν κι αφού είδαμε τον γκρεμό και δεν πέσαμε την χρονιά που ήρθε ο Καρούλιας, από την έλευση του κου Βελλή και μετά, ζούμε ένα όνειρο που δεν θέλουμε να τελειώσει. Το φόρουμ έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας όλων μας, έχουμε γνωριστεί πολλοί μέσα απο αυτό, έχουμε μοιραστεί τις χαρές και τις πίκρες μας. Αισθανόμαστε μέρος μιας συλλογικότητας, έχουμε γίνει πλέον μια οικογένεια κι αυτό είναι μεγάλο κέρδος. Και πιστεύουμε ότι η Αναγέννηση του Απόλλωνα έχει ξεκινήσει.

Επιστροφή στην κορυφή
VAGELIS_NIKEA
Βετεράνος x1

Ένταξη: 27 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 4:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΙΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ...

Επιστροφή στην κορυφή
Mikros Apollwnistis
Βετεράνος*

Ένταξη: 18 Μάϊ 2009
Τόπος: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 4:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ.!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΕΙΣΟΥΜΕ

vaggelis press
Βετεράνος x1

Ένταξη: 26 Απρ 2009
Τόπος: α.πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2010 5:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

blue έγραψε:
ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ....ΣΑΝ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2005....ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ....2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ....ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ....ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ....

ΥΓ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΠΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ...
και εγώ για αυτό τον λόγο ξαναγύρισα γιατί είδα Απολλωνιστές με μεράκι και αγάπη για τον Σύλλογο.Ολοι μαζί για την Αναγάννηση του Απόλλωνα Exclamation

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Apollonistis Forum Αρχική σελίδα » Νεο φορουμ - Νεότερα & τεχνική υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης